İl Genel Meclisinde Önergeler Var İl Genel Meclisinde Önergeler Var

Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Gençlik Kolları Başkanı Avukat Orpen Nergiz, görevden alınması üzerine çeşitli iddialarla birlikte sert bir açıklama yapmıştı.  Bu açıklama üzerine CHP Niğde İl Başkanlığı da bir açıklama yaptı.

CHP'li Başkan Nergiz'den Sert Açıklamalar... Kimlerin İstifasını İstedi CHP'li Başkan Nergiz'den Sert Açıklamalar... Kimlerin İstifasını İstedi

CHP ‘nin açıklaması aynen aşağıda;  

       Cumhuriyet Halk  Partisi Niğde Gençlik kolları eski başkanı  Orpen NERGİZ in  beyanında belirtiği üzere bu tarihten yaklaşık bir ay önce Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığından kendisi  telefon ile aranmış ve istifa etmesi gerekliliği tarafına bildirilmiş olmasına  rağmen Orpen NERGİZ istifa etmeyeceğini ilgili birime  beyan etmiştir. Bunun üzerine Genel Merkez  Gençlik kolları  Başkanlığı Niğde İl Başkanlığımıza 05.05.2024 ve 2024  -17 sayılı yazısı ile Orpen Nergiz’in görevden alındığı   bildirilmiştir. Söz konusu yazı kendisine de tebliğ edilmiştir.

      Orpen NERGİZ görevden alınması ile birlikte Sosyal medya hesaplarında ve siz değerli basın Mensupları grubunda Cumhuriyet Halk Partisi Niğde  İl ve İlçe Başkan ve yönetimlerimiz, Genel Başkan yardımcımız Erhan ADEM e asılsız ve soyut iddialarda bulunarak; İl Başkanımız Bünyamin KIVRAKDAL ,Merkez İlçe Başkanımız Bülent ŞEN ve Belediye Başkan adayımız Hulus ÖZEN  in , Yerel seçimleri de sözde  başarısız olduklarını beyan ederek Şahsi hesaplar ile Partimizi Halkın önüne atmış kendince kamuoyu oluşturmaya çalışmıştır.

      Paylaşımlarında hiçbir haklılık yanı yoktur ve kabul edilemez; İl ,İlçe , Kadın Kollarımız ile il genel meclisi adaylarımız , Belediye meclisi aday arkadaşlarımız ile yüreklerini Cumhuriyet Halk partisi sevgisi ile doldurmuş üyelerimiz , halkımız ile uzun meşakkatli bir çalışma sonucu Niğde ili genelinde Bir İLÇE ve 7 Belde belediyesi kazanmış  , 10 belediye meclisi üyesi, iki merkez, iki ilçe olmak üzere toplam  4 tane  İl Genel Meclisi üyesi çıkarmış bulunmaktadır. Geçen seçimden bu yana Yerel seçimlerde oyumuzu % 100 yükseltmemize rağmen genç bir arkadaşın görevden alınması ile  partimizi Halkın önüne atmasını şiddetli bir şekilde kınıyor ve kendisine bu durumu  yakıştıramıyoruz. Orpen Nergiz bu süreçte yaptığı açıklamalar ile partimizin başarısını gölgelemeye çalışmaktadır.

     Orpen Nergiz bugüne kadar ki süreçte   gereksiz polemiklerle ve yönetiminde bulunan gençlerimizle hiçbir şekilde koordine kuramadan görev yapmış  Yerel seçimlerde ise Belediye Başkanı adayımız ile yönetimimizin  hiçbir şekilde yanında olmamıştır. Görevden alma yazısı ektedir

     Kadın kolları Başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin  İstifası bütün Partimizi üzmüştür Fatma YAŞAR Başkanımız genel ve yerel seçimlerde  yönetimi ile birlikte çok verimli çalışmalar yapmasına rağmen partimizden  yeterli  destek alamadığını  belirterek  ne yazık ki istifa etmiştir. Önümüzdeki süreçte  25 HAZİRAN 2024 tarihinde  İL Kadın kolları başkan ve yönetim  seçimi bulunmakta olup önümüzdeki seçime kadar görevini devam ettirmesi ve seçim öncesi istifa etmesi manidar karşılanmış olup  olmasına rağmen   sayın  Fatma YAŞAR ve yönetimine  kapımız her zaman açıktır.

Değerli basın gurubuna sevgi saygılarımızla" denildi

Editör: Selim GÖKEL