Ahiler Kalkınma Ajansı (AHİKA) Haziran ayı Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara başkanlığında; Niğde Valisi Cahit Çelik, Nevşehir Valisi Ali Fidan, Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu ve Kırıkkale Valisi Mehmet Makas’ın katılımları ile Kırşehir’de gerçekleştirildi.

Niğde, Güneş Enerjisinden Hak Ettiği Payı Alacak Niğde, Güneş Enerjisinden Hak Ettiği Payı Alacak

Valilikten yapılan açıklamaya göre, toplantı, AHİKA Yönetim Kurulu Başkanı ve Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara başkanlığında Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi'nde gerçekleştirildi. Toplantıya, Aksaray, Niğde, Kırıkkale ve Nevşehir valilerinin yanı sıra belediye başkanları, İl Genel Meclisi başkanları, ticaret ve sanayi odası başkanları ile AHİKA Genel Sekreteri Bekir Varol, Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, TSO Başkanı Ahmet Varlı ve Kırıkkale İl Genel Meclis Başkanı Hüseyin Ceylan katıldı.

Buhara'nın açılış konuşmasının ardından geçen dönem yapılan çalışmaların sunumu gerçekleştirildi. Toplantıda, devam projeler hakkında kurula bilgi verildi, TR71 bölgesinde gelecek dönemde yürütülecek çalışmalar değerlendirildi.

Editör: Selim GÖKEL