Ak Parti İl Başkanlığına Merkez İlçe Başkanı Hacı Mehmet Eren'in atanması ile boşalan Merkez İlçe Başkanlığına Fuat Bozdağ atandı.

Ak Parti Niğde Milletvekili Cevahir Uzkurt konu ile ilgili ilk açıklamayı yaptı. Cevahir Uzkurt açıklamasında; "Merkez İlçe Başkan Vekilimiz, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanımız Fuat Bozdağ, asaleten Merkez İlçe Başkanlığı görevine atanmıştır. Kendisini en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.

Fuat Başkanımızın, yeni dönemde de dava şuuruyla, birlik ve beraberlik içinde Niğde’mize ve partimize büyük hizmetler yapacağına olan inancım tamdır.

Gürer: “Vatandaş Sofrasını Kredi Kartıyla Kuruyor”
Gürer: “Vatandaş Sofrasını Kredi Kartıyla Kuruyor”
İçeriği Görüntüle

Liderimiz ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın belirlediği hedeflere doğru yürürken, yeni dönemin Niğde’mize, partimize ve teşkilatımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.