Kaymakam Yiğit’ten öğrencilere ziyaret Kaymakam Yiğit’ten öğrencilere ziyaret

Altunhisar Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından İlçe Müftülüğüne bağlı Kuran Kurslarında eğitim gören gençlere yönelik Spor Festivali düzenlendi.

Yaklaşık 200 gencin katılımıyla gerçekleşen festivalde geleneksel okçuluk, voleybol, futbol, tekvando, badminton, bilek güreşi, masa tenisi, jimnastik, dart branşlarında kurulan alanlarda gençler spor yaptı.

Spor Festivali ile ilgili bilgi veren Altunhisar Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammed Esat Şafak sporun gençlerin hayatındaki önemine değindi.

Şafak; “ Bizler bu tür etkinliklerle çocukların sporla tanışmasını, sporu hayatlarının bir parçası haline getirmelerini, toplumumuzda spor kültürünün oluşmasını hedefliyoruz. İki branşla başladığımız ilçemizde spor branşları sayısını her geçen gün arttırıyoruz. Bugün burada yaptığımız etkinlikle bütün spor branşlarını öğrencilerimize tanıtmayı istedik. İlçe Müftülüğümüze bağlı Kuran Kurslarında eğitim gören öğrencilerimizi festival alanımızda ağırlıyoruz. Spor kültürünü öğrencilerimizin hayatına dahil etmek için yaptığımız programımıza yaklaşık 200 öğrencimiz katıldı. Sporu sevdiren bu etkinlikleri geleneksel hale getirmeyi planlıyoruz.” dedi.

E1879710 63Bd 45B1 B92E 37432De067A4

D67A419B 889D 4A18 99B8 1976171F6C23

Editör: Selim GÖKEL