ASAYİŞ

Asayiş Ekipleri Hırsızlara Göz Açtırmıyor

Mala karşı işlenen suçlarla mücadele kapsamında, Niğde Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince çeşitli tarihlerde meydana gelen, hırsızlık olayları aydınlatıldı.

Abone Ol

Mala karşı işlenen suçlarla mücadele kapsamında Niğde il merkezinde çeşitli tarihlerde meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili Asayiş Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda;

12 ayrı ‘Evden Hırsızlık’ olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen iki şüpheli şahıs yakalanarak haklarında gerekli işlemler yapıldı. Suça konu malzemeler sahiplerine teslim edildi.

 

7 ayrı ‘Otodan Hırsızlık’ olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdiği tespit edilen bir şüpheli şahıs yakalanarak hakkında gerekli işlemler yapıldı.

6 ayrı ‘Açıktan Hırsızlık’ olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen iki şüpheli şahıs yakalanarak haklarında gerekli işlemler yapıldı. Suça konu malzemeler sahiplerine teslim edildi.

 

3 ayrı ‘Güveni Kötüye Kullanma’ olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdiği tespit edilen bir şüpheli şahıs yakalanarak hakkında gerekli işlemler yapıldı.

2 ayrı ‘Oto Hırsızlığı’ olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen dört şüpheli şahıs yakalanarak haklarında gerekli işlemler yapıldı. Suça konu otomobiller bulunarak sahiplerine teslim edildi.