KÜLTÜR

Başkan Uzan; Seçim Öncesi Verdiğimiz Sözleri Yerine Getiriyoruz

Gümüşler Belediye Başkanı Bayram Uzan, görevinin yedinci ayında basın mensuplarıyla bir araya gelerek yaptığı ve yapacağı çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Abone Ol

Gümüşler Belediye Başkanı Bayram Uzan, görevinin yedinci ayında basın mensuplarıyla bir araya gelerek yaptığı ve yapacağı çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu.

SEÇİM ÖNCESİ SÖZLERİMİZİ TEK TEK YERİNE GETİRİYORUZ

 Gümüşler Belde Belediye Başkanı Bayram Uzan, yerel seçimlerin ardından geçen 7 aylık süreci değerlendirdi. Başkan Uzan, beldenin çevre düzenlemesinden, turizm yatırımlarına, içme suyunun çözümü için planlamalardan, altyapısına kadar önemli aşama kaydettiklerini ifade etti ve önümüzdeki günlerde planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

MANASTIRIMIZI TÜM DÜNYAYA TANITACAĞIZ

Gümüşler Kasabasında bulunan tarihi manastırda yaptığı konuşmada Başkan Bayram Uzan ; Seçimlerde Gümüşler halkımızın teveccühünden sonra hızla çalışmalarımıza başladık. Şuan tarihi bir mekandayız, Dünyadaki tek gülen Meryem resmine sahibiz. Öncelikle manastırımızın tüm dünyaya tanıtımı konusunda biz belediye olarak, kültür turizm müdürlüğümüz, valiliğimiz bünyesindeki ekiplerle durmadan çalışıyoruz. Beldemizin gelişimi için çevre düzenlemelerimiz, yeni yatırım projelerimize devam ediyoruz. Geçtiğimiz hafta, sayın milletvekilimiz Cevahir Uzkurt bey, Niğde Belediye Başkanımız Emrah Özdemir, İl Başkanımız Mustafa Özdemir ile birlikte Çevre Bakanımızı ziyaret ettiler. Kasabamızın bir çöp arabası, üç milyonluk bir hibe ve 50 adet çöp koyteyneri kasabamıza hibe edildi. Ben kendilerine teşekkür ediyorum" dedi. 

SULAMA İÇME SUYUNU SORUNU ÇÖZDÜK. 

Başkan Bayram Uzan konuşmasının devamında ; Kısmet olursa 5 yıllık süremizde, seçim vaadinde bulunduğumuz projelerimizi tek tek gerçekleştiriyoruz. İlk olarak su sorunu çözmeyi amaçladık. Kuraklığın getirdiği sebeplerden dolayı barajımızda ciddi bir su kaybı vardı. Planlı sulama ile bu sorunu tamamen çözdük. İçme suyu sorunu da tamamen çözdük.  Bundan sonraki dönemde de yol ve altyapı çalışmalarımız devam edecek. Sonrasında da bir otel projemiz, doğalgaz ile yaptığımız çalışmalar var. Birde kasabamıza çok katlı market ve konuk evi projelerimiz var. Önümüzdeki 5 yılı verimli şekilde değerlendirip, Gümüşleri Niğde"nin başkenti yapmaya devam edeceğiz" dedi.