31 Mart 2024 Yerel seçimleri bitti ve Ak Parti adayı Serkan Baran seçimi kazandı. Ak Parti adayı Serkan Baran,  MHP adayı Sıtkı Erat ile yarışmıştı.

Vali Çelik’ten Fesleğen Köyüne Ziyaret Vali Çelik’ten Fesleğen Köyüne Ziyaret

Seçimi kazanan Serkan Baran daha mazbatasını bile almadan seçimden 2 gün sonra MHP adayı Sıtkı Erat’ın kızının eczanesinin olduğu Bor Devlet Hastanesi önündeki kavşakta düzenleme işine başlamış, eczanenin hemen önündeki kaldırımı dozerlerle kazdırmıştı.

Daha mazbatasını bile almadan seçimin hemen ertesinde rakibine karşı yaptığı bu çalışma hem yerelde, hem de hem de ulusal medya da yer almış ve tepki çekmişti. Bu durumu Bor Belediye Başkanı Serkan Baran, eczane önündeki kaldırım ile ilgili  şikayet söz konusu olduğunu, seçim öncesi yapılması gereken bir konuyu zaten yeterince ertelediklerini belirten bir açıklama ile savunmuştu.

Nisan ayının ilk günlerinde yaşanan bu tartışmalı Bor Devlet Hastanesi  kavşağı çalışması nihayet sonlandı ve Bor Belediye Başkanı Serkan Baran sosyal medya hesabından aşağıdaki fotoğrafları paylaştı.

İLGİLİ HABERLER AŞAĞIDA

Cumhur İttifakında Niğde – Bor Çatlağı Cumhur İttifakında Niğde – Bor Çatlağı

"Cumhur İttifakında BOR Çatlağı" Haberlerine Belediyeden Açıklama "Cumhur İttifakında BOR Çatlağı" Haberlerine Belediyeden Açıklama

448115919 1124937921894088 5517342809751663037 N

Editör: Selim GÖKEL