Şırnak’ta şehit olan Piyade Uzman Çavuş Atıf Günkan’ın vefat eden annesi Aysel Günkan, Bor Paşa Camii’nde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

Bor Diyanet Gençlik Koordinatörlüğünde nöbet değişimi Bor Diyanet Gençlik Koordinatörlüğünde nöbet değişimi

Şırnak’ta 2017 yılında terör örgütü PKK tarafından döşenen mayının patlaması sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Atıf Günkan’ın annesi Aysel Günkan, hayatını kaybetti. Merhume Günkan için Bor ilçesinde bulunan Paşa Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

Cenaze törenine Niğde Valisi Cahit Çelik, Bor Kaymakamı Mehmet Yavuz, Bor Belediye Başkanı Serkan Baran, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Nihat Özkök, İl Emniyet Müdürü Adnan Özdemir ve diğer protokol üyeleri katıldı. Günkan ailesinin yakınları, komşuları ve çok sayıda vatandaş da törene iştirak etti.

Cenaze namazının ardından Aysel Günkan’ın naaşı, Bor Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi. Törende bir konuşma yapan Vali Çelik, şehit ailelerinin ve yakınlarının her zaman yanlarında olduklarını belirterek, “Merhumeye Allah’tan rahmet, başta şehidimizin ailesi olmak üzere tüm yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Milletimiz, şehitlerimize ve onların ailelerine minnettar” dedi.

Cenazeye katılan vatandaşlar, şehit annesi Aysel Günkan’ın ölümünün ardından duydukları üzüntüyü dile getirerek, Günkan ailesine sabır diledi

Editör: Selim GÖKEL