EĞİTİM

Gençlik Merkezi'nden Tarihi Roma Havuzunda Kitap Okuma Etkinliği

Bor Ömer Halisdemir Gençlik Merkezi gönüllüleri "İyi bir kitap, iyi bir arkadaştır" Etkinliğinde açık alanda Bor Sevim ve Abdullah Altundal Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri ile kitap okuma halkası etkinliğini gerçekleştirildi.

Abone Ol

Gençlik ve Spor Bakanlığınca başlatılan her ay bir kitap belirleyip kitabın incelemesinin yapıldığı 'Kitap Okuma Halkaları Projesi' kapsamında Bor Ömer Halisdemir Gençlik Merkezi gönüllüleri "İyi bir kitap, iyi bir arkadaştır" Etkinliğinde açık alanda Bor Sevim ve Abdullah Altundal Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri ile kitap okuma halkası etkinliğini gerçekleştirildi.

Niğde Gençlik Spor İl müdürlüğü bünyesinde bulunan Bor Ömer Halisdemir Gençlik Merkezi gönüllüleri ve Bor Sevim ve Abdullah Altundal Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri ile kitap okuma halkası etkinliğini kapsamında Bahçeli Roma havuzunda kitap okuma etkinliği düzenlendi. Etkinlik sonrası açıklamalarda bulunan Bor Ömer Halisdemir Gençlik Merkezi yetkilileri; “ Kitap okumak, zihnimizi geliştirir, kelime hazinemizi zenginleştirir ve farklı dünyalara açılmamızı sağlar. Bu nedenle kitap okuma alışkanlığını geliştirmek ve kütüphaneleri aktif olarak kullanmak çok önemlidir" ifadelerine yer verildi. Çocukların kendilerini okuyarak yetiştirmeleri gerekiyor. Kitap okuma alışkanlığı olan çocukların eğitim süreçleri de çok daha verimli geçmektedir. Etkinliğe gösterdikleri ilgi için öğrencilerimize teşekkür ediyoruz" denildi.