Görüşmelere katılan vatandaşlar ile tek tek görüşerek kendisine iletilen sorun, şikâyet ve taleplerin çözümü için kurum ve kuruluş müdürlerine talimatlar veren Vali Koç, “Devlet olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Her türlü sorunlarınızda kapımız sizlere her zaman açık” diye konuştu.
Vatandaşları dinlemek, onların sorunlarına çare bulmak ve yaşamlarını kolaylaştıracak imkanları sağlamak için çaba gösterdiklerini kaydeden Vali Koç, “Vatandaşlarımız, yaşadıkları sorunları, istek ve talepleri düzenlenen bu toplantılar sayesinde dile getiriyor. Devlet olarak bizler de bu sorunları çözmek için ilgili kurum ve kuruluşlar nezdinde titiz çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Vatandaşımızın kamu hizmetlerinden en iyi şekilde yararlanmasını sağlamak için bütün kurumlarımız işbirliği içinde ve yoğun bir çaba sarf ediyor. Bizim görevimiz zor durumdaki vatandaşlarımıza devletin merhamet elini uzatmaktır. Devletimizin emrinde, milletimizin hizmetkârıyız. Bu yüzden bizler her zaman vatandaşlarımızın talep ve isteklerine büyük önem veriyoruz. Kamu görevi yapan arkadaşlarımdan vatandaşlarımızdan gelen taleplere hassasiyetle davranmalarını bizzat rica ediyorum.” dedi.
GÜNCEL
ASAYİŞ
EĞİTİM
KÜLTÜR
SPOR
SAĞLIK
YORUM
EKONOMİ
SİYASET
Kültür
Niğde
Halk Günü Toplantısında Vatandaşlar Sorunlarını Dile Getirdi
Vatandaşlarımızın istek, şikâyet ve önerilerini dile getirdikleri Devlet ile vatandaşın buluşma noktası olan “Halk Günü” Toplantısı Vali Mustafa Koç başkanlığında gerçekleştirildi.
Yorumlar
Niğde'de İçme Suyu İhtiyacınızı Nasıl Gideriyorsunuz?
Ankete Katıl
Trend Haberler
Bor'da Banka Gitti, ATM'si de gitti... Bor Kokuyor!
Bor Sanayi Sitesi Başkanı Ercan Ötgünlü'den İddialar
Bor Terminali Neden Var? Yıkın Apartman Yapın
Bor’da Koku Tartışması ve Asıl Konu





