Sanatçı Koray Avcı'dan Bor'da Yusuf Dikeç pozu. Sanatçı Koray Avcı'dan Bor'da Yusuf Dikeç pozu.

Niğdeli Hayırsever Nazmiye Erginer tarafından Niğde Belediyesine bağışlanan Mobil Aşevi aracının teslimi Niğde Ömer Halisdemir meydanında Niğde Valisi Cahit Çelik ve Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir’in katılımıyla gerçekleştirildi.

Ömer Halisdemir meydanında düzenlenen teslim töreninde konuşan Hayırsever Nazmiye Erginer; “ Bu emekte eşimin, annemin, çocuklarımın ve herkesin hakkı var, Niğde’ye hayırlı uğurlu olsun. Kimse bu dünyadan öbür dünyaya hiçbir şey götürmüyor. Bütün ölmüşlerimizin ve çocuklarımızın sağlığı için böyle bir şey yaptık. Eşim zengin çocuğu değil bir amele çocuğuydu, eşimle biz bunu başardıysak herkes başarır. Allah herkese nasip etsin” dedi.

Niğde Valisi Cahit Çelik; “Hayırsever teyzemiz Nazmiye teyzemiz tarafından bağışlanan Mobil Aşevi aracımız ilimize hayırlı uğurlu olsun. Nazmiye teyzemizi çok güzel bir iş yaptı. Kendisi zengin olmasa da gönlü zengin bir teyzemiz olduğunu bizlere gösterdiler. İlimizde yapılan faaliyetleri görüp böyle bir güzel bir hayır yapması bizleri sevindirdi. Yapılan bu Mobil aşevi aracın ilimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir; “ Nazmiye teyzemiz çok güzel bir yardımda bulundular. Düzenlediğimiz bu törenle bunu hizmete alacağız. Kendisi belediyemizin aşevinde ne yapıldığı görmüş ve böyle bir mobil aşevi bağışında bulundular. Niğde belediyesi olarak günde 200 vatandaşımız için aşevimizde yemek çıkıyor ve evlerine kadar götürüyoruz. Hayırsever Nazmiye teyzemizin bağışladığı mobil aşevi aracı artık aşevi aracıyla ihtiyaç sahiplerine yemek götüreceğiz. Şefkat çınarı projesi kapsamında evlerinde tek başına kalan yaşlılarımız varı, biz Belediye olarak hem ihtiyaçları görüyor, hem de yemeklerini götürüyorduk. Mobil aşevi aracımız 7’den 70’e hizmet verecek. Ben buradan hayırsever Nazmiye teyzemize teşekkür ederim yaptıkları desteklerinden dolayı. Bir bağış yapmak için çok zengin olmaya gerek yok, Niğde’mize de örnek oldu. Niğde’mize ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Editör: Batuhan YILMAZ