Kaymakam Çam ve beraberindeki İlçe İlçe Jandarma Komutanı ve Kurum Amirleri eşlik ederek köylerin sorunlarını Muhtarlarımızdan ve vatandaşlarımızdan yerinde dinleyerek, tespit edilen sorunların çözüme kavuşturulması konusunda çalışmaların devam ettiğini ifade ederek köylerde vatandaşlarımızın gösterdiği misafirperverlikten dolayı da kendilerine teşekkür etti.
Burada bir açıklama yapan Kaymakam Çam, ilçedeki bütün köyleri ziyaret etmeye çalıştığını belirterek, "Vatandaşların taleplerini dinliyorum. Vatandaşın sıkıntılarını gidermek için devletimiz burada bizleri vekil tayin etti. Devletimiz her anlamda vatandaşının yanındadır. Bizler de burada layıkıyla görev yapmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Kapımız her zaman vatandaşımıza açıktır" dedi.
SİYASET
BÖLGEMİZ
GÜNCEL
EĞİTİM
ÇAMARDI
Kaymakam Çam’ın Köy ziyaretleri sürüyor
Ulukışla İlçe Kaymakamı Uğur Muzaffer Çam, vatandaşla buluşma (köy ziyaretleri) kapsamında ilçeye bağlı Tepeköy ve Şeyhömerli Köylerini ziyaret ederek vatandaşların istek ve taleplerini yerinde dinledi.
Yorumlar
Niğde'de İçme Suyu İhtiyacınızı Nasıl Gideriyorsunuz?
Ankete Katıl
Trend Haberler
Niğde’de Görenler Dönüp Bir Daha Bakıyor
Bor Belediye Personeli Evinde Ö,lü Bulundu
Niğde Bor Otobüsleri Tartışmasına Birde Böyle Bakın!
Ulukışla'da Gölet Dolsun Diye İçme Suyunu Harcıyorlar




