PARK VE DİNLENME ALANLARINDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Niğde’de Deprem Tatbikatı Başarıyla Gerçekleştirildi Niğde’de Deprem Tatbikatı Başarıyla Gerçekleştirildi

Niğde Belediyesi, yaz dönemlerinde vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanılan park ve dinlenme alanlarındaki bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Niğde Belediyesine bağlı ekipler, parklardaki çimlerin bakımı, sulama sistemlerinin değiştirilmesi, ağaçların budanması, bank ve masalar ile aydınlatma sistemlerinin yenilenmesi için yoğun çaba sarf ediyor.

KIZILALMA PARKI’NA MODERN AYDINLATMA SİSTEMİ

Vatandaşların yoğun olarak kullandığı Kızılelma Parkı’nda yapılan yenileme çalışmaları kapsamında ise park içerisinde 1750 metre kazı yapılarak, yeni aydınlatma tesisatı çekildi. 95 adet çift konsollu aydınlatma direği ve 190 adet led aydınlatma lambaları monte edilen Kızılelma Parkı, yenilenen modern aydınlatma sistemi ile ışıl ışıl bir görünüme kavuştu.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN ÖZDEMİR’E TEŞEKKÜR

Yenilenen aydınlatma sistemi ile Kızılelma Parkı’nın daha modern bir görünüme kavuştuğu gibi özellikle akşam saatlerinde daha güvenilir hale getirildiğini belirten vatandaşlar, parklarda yapılan yenileme çalışmalarından dolayı Niğde Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Emrah Özdemir’e teşekkür ettiler.

BAŞKAN ÖZDEMİR: “HİZMETLERİ KORUYALIM”

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir ise yaptığı açıklamada, sadece dinlenme ve çocuk parklarında değil, kentin her noktasında yaşam kalitesini artırmaya yönelik çalışmalar yürüttüklerini belirterek, “Yaptığımız bu çalışmalarda halkımızın taleplerini ve memnuniyetini ön planda tutuyoruz. Vatandaşlarımızdan da bu hizmetlerin korunmasını ve park ve bahçelerimizin, yeşil alanlarımızın mümkün olduğunca temiz tutulmasını istiyoruz” şeklinde konuştu.