Digital Belediyecilikte Bir İlk Daha Digital Belediyecilikte Bir İlk Daha

Ak Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt meclisin tatile girmesiyle birlikte tüm mesaisini Niğde için harcıyor. 
Göreve geldiği günden itibaren Niğde için çalışmalarına devam eden Ak Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, Kemerhisar ve Bahçeli Beldelerindeki içme ve sulama suyu hattı projesi için çalışmalara başladıklarını söyledi. 

KEMERHİSAR’DA İÇME SUYU PROBLEMİ ÇÖZÜLÜYOR
Ak Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt Kemerhisar Beldesi ziyaretinde, Kemerhisar’ın içme suyu probleminin çözüme kavuşacağını belirterek ziyaretle ilgili yaptığı paylaşımda, “Adım adım Niğde ziyaretlerimizde, yeni adresimiz Kemerhisar Kasabamız. Tarihi kasabamızda, kanayan yara haline gelen içme suyu problemi artık çözüme kavuşuyor.
Kemerhisar ziyaretimizde, yaklaşık 100 kilometrenin üzerinde İçme Suyu Hattı Projesi için İller Bankası Genel Müdürümüz ile görüştüm. Kendisinin de onayı ile hemşehrilerimizin sağlıklı su ihtiyacı talebi en kısa sürede sağlanacak. Finansman desteği için de görüşmelerimiz devam ediyor. Halka hizmet, Hakk'a hizmet anlayışıyla çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

UZKURT: HİZMET İÇİN AYRIM YAPMADAN ÇALIŞIYORUZ
Vekil Uzkurt, Kemerhisar ziyaretinin ardından Bahçeli Beldesini ziyaret etti. Uzkurt, ziyaretle ilgili yaptığı paylaşımında, “"Meselemiz milletimize hizmet olunca, rozetimizi çıkarır hiçbir ayrım yapmadan çalışırız. Dertlerine ortak olup sorunlarına çözüm aradığımız Bahçeli Kasabamızda; İçme ve Sulama Suyu Hattı Projesi üzerine çalışmalara başladık, en kısa sürede tamamlayacağız.
Belediye gelirleri vatandaşımıza hizmet olsun diye, İçme ve Sulama Suyu Hattı Projesi'nin proje giderlerini karşılama sözü verdik. Maliyet, İl Özel İdaremiz tarafından karşılanacak ve projemiz en kısa sürede tamamlanacak" ifadelerine yer verdi. 
Vekil Uzkurt’a Kemerhisar ve Bahçeli Belde ziyaretlerinde Ak Parti Bor İlçe Başkanı Ethem Erdoğan, İl Genel Meclis Üyeleri Erdal Niğdelioğlu, Süleyman Yalçın ve Nihat Tarım’da eşlik etti.(

Editör: Batuhan YILMAZ