Niğde Belediyesi, sağlıklı beslenme ve diyet danışmanlığı hizmeti başlattı. Niğde Belediyesi Sağlık ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından kilo alma, kilo verme, hastalık durumunda beslenme düzeni, gebelik ve emzirme döneminde beslenme, yaşlı, ergen ve sporcu beslenmeleri, sağlıklı beslenme yöntemleri gibi konularda danışmanlık hizmeti verilecek.

Niğde Belediyesi’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Sağlıklı bir yaşam için belediyeniz tabii ki yine yanınızda. Sağlıklı beslenme ve diyet danışmanlığı hizmetimizle karşınızdayız. Kilo alma, kilo verme, hastalık durumunda beslenme düzeni, gebelik ve emzirme dönemlerinde beslenme, yaşlı, ergen ve sporcu beslenmeleri, sağlıklı beslenme yöntemleri gibi birçok konuda danışmanlık için sizleri bekliyoruz” denildi.

Niğde Belediyesi'nden Sağlıklı Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Hizmeti Niğde Belediyesi'nden Sağlıklı Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Hizmeti

Ayrıca, sunulacak hizmetlerden yararlanmak isteyen vatandaşların 444 51 01 numaralı telefondan bilgi ve randevu alabilecekleri belirtildi.

Editör: Selim GÖKEL