TFF 3. Lig 4. Grupta mücadele eden temsilcimiz Niğde Belediyespor ligin beşinde haftasında kendi saha ve seyirci önünde Bursa Nilüfer FK'ya evinde 6-0 mağlup oldu.

Niğde Belediyespor Pazar günü saat 15:30’da Bursa Nilüferspor ile kendi evinde karşılaştı. Karşılaşmanın ilk dakikalarında itibaren Niğde Belediyespor karşısında üstün bir futbol sergileyen Bursa Nilüfer Spor üç puanı alan taraf oldu.

NİĞDOFF, Kadirli parkurundan ikincilik kupasıyla döndü NİĞDOFF, Kadirli parkurundan ikincilik kupasıyla döndü

16 takımlı ligde 2 puanla 15'inci yer alan Niğde Belediyespor eksi 10 averajla taraftarını üzdü.  Ligin ilk haftasında Mardinspor deplasmanında 2-1 mağlup olan temsilcimiz, Orduspor FK'ya 5-2 mağlup olmuştu.  Yine kendi saha ve seyircisi önünde Edirnespor'dan 1-1 beraberlikle ilk puanını alan ekibimiz, İzmir Çoruhlu FK ile 2-2 berabere kalarak 2 puana ulaşmıştı. Büyük umutlarla maça çıkan Kırmızı-Lacivertli temsilcimiz Bursa Nilüfer FK'ya 6-0 mağlup oldu. 

Niğde Belediyespor bu karşılaşmada sahada adeta yoktu ve Bursa Nilüfer sporun üstünlüğü karşısında hiçbir varlık gösteremedi. İşte ilk yarı Gollei Dk15 de Serhan, Dk 29 da Cüneyt, Dk 40 Aykut, Dk 43 de Çağrı nın golleriyle ilk yarı 0-4 sona erdi. Bursa Nilüfer Spor ikinci yarıda da Niğde Belediyespor karşısında üstün bir futbol sergiledi. İkinci yarı golleri ve dakikaları. Dk 59 da Ali ve 82. Dk isr Aykut Niğde kalesinde topu filelerle buluşturdu Bursa Nilüfer Spor böylelikle 0-6 lık galibiyetin karşılığında üç puanı da alarak evine mutlu döndü.

Editör: Selim GÖKEL