Niğde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 06-09 Mart 2025 tarihleri arasında düzenledikleri operasyon kapsamında toplam 5 şüpheli şahsı yakaladı. Yapılan operasyon sonucunda, ifadeleri alınan 3 şüpheli şahıs serbest bırakılırken, 2 şüpheli ise çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Niğde’de uyuşturucu operasyonu Niğde’de uyuşturucu operasyonu

Operasyon kapsamında, şüphelilerin üzerlerinde, ikamet ettikleri yerlerde, işyerlerinde ve araçlarında gerçekleştirilen aramalarda; 251,58 gram Sentetik Kannabinoid, 5,02 gram Metamfetamin ile birlikte 1 adet cam aparat ele geçirildi.

Emniyet yetkilileri, yürütülen operasyonun narkotik suçlarla mücadelede önemli bir adım olduğunu vurgularken, bu tür çalışmaların toplum huzurunun sağlanması ve suç unsurlarının önlenmesi açısından büyük önem taşıdığını belirtti.