Foto

Niğde’de yapılan bir çok hırsızlık olayı aydınlatıldı

     Niğde Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada;  Mal varlığına karşı işlenen suçlarla mücadele kapsamında ilimiz merkezinde 01.04.2024-30.04.2024 tarihleri arasında meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili Müdürlüğümüz Asayiş Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda;

Aranması bulunan 4 bin 995 firari yakalandı Aranması bulunan 4 bin 995 firari yakalandı

·       5 (Beş) ayrı Açıktan Hırsızlık olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen 5 (Beş) şüpheli şahıs yakalanarak haklarında gerekli işlemler yapılmış, suça konu malzemeler sahiplerine teslim edilmiştir.

·       2 (İki) ayrı Evden Hırsızlık olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen 2 (İki) şüpheli şahıs yakalanarak haklarında gerekli işlemler yapılmıştır.

·       Çalıntı kaydı girilen 2 (İki) otomobil bulunarak ilgili birime teslim edilmiştir.

·       Motosiklet Hırsızlığı olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen 2 (İki) şüpheli şahıs yakalanarak haklarında gerekli işlemler yapılmıştır.

·       İşyerinden Hırsızlık olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 1 (Bir) şüpheli şahıs yakalanarak hakkında gerekli işlemler yapılmıştır.

·       Motosiklet Hırsızlığı olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 1 (Bir) şüpheli şahıs yakalanarak hakkında gerekli işlemler yapılmıştır.

·       Motor ve şasi numarası kazılı motosiklet bulunarak ilgili birime teslim edilmiştir.

·       Hakkında Bilişim Sistemleri Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suçundan aranma kaydı bulunan 1 (Bir) şahıs yakalanarak ilgili birime teslim edilmiştir.

·       Kaybolmuş veya Hata Sonucu Ele Geçmiş Eşya Üzerinde Tasarruf Suçu ile ilgili olarak, 1 (Bir) Adet bisiklet bulunarak sahibine teslim edilmiştir.

İlimiz genelinde vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması konusunda tedbirlerimiz ve meydana gelen olayların aydınlatılması ve faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız hassasiyetle sürdürülmektedir. "denildi. 

Editör: Selim GÖKEL