Bahçeli Barajında Boğulan Baba ve Kızının Cansız Bedenleri Bulundu Bahçeli Barajında Boğulan Baba ve Kızının Cansız Bedenleri Bulundu

   Niğde Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri İlimizdeki bir çok hırsızlık olayını aydınlattı. 15 Şüpheli hakkında soruşturma açıldı.

 Mal varlığına karşı işlenen suçlarla mücadele kapsamında ilimiz merkezinde 01.06.2024-30.06.2024 tarihleri arasında meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili Müdürlüğümüz Asayiş Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda;

·       3 (Üç) ayrı Açıktan Hırsızlık olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen 5 (Beş) şüpheli hakkında gerekli işlemler yapılmış olup suça konu malzemeler sahiplerine teslim edilmiştir.

·        3 (Üç) ayrı Evden Hırsızlık olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen 5 (Beş) şüpheli şahıs yakalanarak haklarında gerekli işlemler yapılmıştır.

·       2 (İki) ayrı İşyerinden Hırsızlık olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen 3 (Üç) şüpheli şahıs hakkında gerekli işlemler yapılarak suça konu malzemeler sahiplerine teslim edilmiştir.

·        Motosiklet Hırsızlığı olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 1 (Bir) şüpheli şahıs yakalanarak hakkında gerekli işlem yapılmıştır. Suça konu motosiklet sahibine teslim edilmiştir.

·        Kaybolmuş veya Hata Sonucu Ele Geçmiş Eşya Üzerinde Tasarruf olayı ile ilgili olarak, olaya konu cep telefonu ve sim kartı sahibine teslim edilmiştir.

·        Otodan Hırsızlık – Banka veya Kredi Kartlarının Kötüye Kullanılması olayı ile ilgili olarak olayı gerçekleştiren 1 (Bir) şahıs yakalanarak hakkında gerekli işlemler yapılmıştır. Suça konu cüzdan ve kredi kartı sahibine teslim edilmiştir.

İlimiz genelinde vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması konusunda tedbirlerimiz ve meydana gelen olayların aydınlatılması ve faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız hassasiyetle sürdürülmektedir.”denildi.

Whatsapp Image 2024 07 05 At 17.01.17 (1)

Whatsapp Image 2024 07 05 At 17.01.18

Editör: Selim GÖKEL