Altunhisar'da Spor okulları sona erdi Altunhisar'da Spor okulları sona erdi

Niğde’nin Ulukışla İlçesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde açılan Yaz Spor Okulu kapsamında açılan Geleneksel Türk Okçuluğu kursuna katılan öğrenciler kendi zihgirlerini kendileri üretiyor. 


Ulukışla ilçesinde Geleneksel Türk Okçuluğu kursu bünyesinde atölye çalışmalarımız kısa süre önce başlamıştı. Kurs Antrenörü Ramazan Arslan; Öğrencilerimiz kendi zihgirlerini, oklarını ve diğer malzemelerini üretecekler. Böylece hem kültürlerini öğrenirken hem de el becerilerini geliştirecekler. Geleneksel Türk Okçuluk kursumuza öğrencilerimiz yoğun katılım göstermektedir” dedi.


İLÇE MÜDÜRÜ ÖZMEN’DEN TEŞEKKÜR VE DAVET
Ulukışla Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Arman Özmen ise ; “Öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ediyoruz. Tüm Niğde halkımızı Ulukışla ilçemizde açılan Okçuluk Kursu ve atölyesine davet ediyoruz. Ulukışla sporun başkenti olacak. Bizlere desteklerini esirgemeyen Sayın kaymakamımız Yunus Köse'ye, Ulukışla Belediye başkanımız Ali Uğurlu'ya, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz İlker Ötkünlü' ye ve Kurs Antrenörümüz Ramazan Arslan' a ayrıca haberlerimizi değerlendiren basın mensuplarına teşekkürlerimizi sunarız.” İfadelerine yer verdi.

Editör: Selim GÖKEL