Hastane önündeki Atatürk büstünün bulunduğu mermerlerinin dökülmesi ve bakımı yapılamaması hastaneye gelen vatandaşların içini acıtıyor.
Atatürk büstünü bu halde gören vatandaşlar bakımın yapılmamasının çok mu zor diyerek tepki gösteriyorlar.
Vatandaşlar tepkilerinde şu ifadelere yer verdi;‘‘ Dahiliye, Diyabet, Göğüs Hastalıkları ve Psikiyatri bölümümün bulunduğu bu bölümdeki Atatürk büstü bakımsızlıktan mermerleri sökülmüş atıl bir durum almaya başlamış. Bu Atatürk büstüne bir bakım yapılması gerekiyor. Atatürk’ün heykelinin boyanın yenilenerek solukluklarının giderilmesi lazım. Mermerlerin aralarında otlar çıkmış fakat bir temizleyen bile olmamış. Bu alanı düzenlemek atıl durumdan canlandırmak bu kadar mı zor. Bir an önce bu duruma yetkililerin el atarak duruma çözüm bulmalarını talep ediyoruz.’’ Diyerek tepki gösteriyorlar.
Onarmak Çok Mu Zor
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dahiliye, Diyabet, Göğüs Hastalıkları ve Psikiyatri bölümümün bulunduğu ek binanın önünde bulunan Atatürk büstünün bakımsızlığı tepkilere neden oluyor.
Yorumlar
Niğde'de İçme Suyu İhtiyacınızı Nasıl Gideriyorsunuz?
Ankete Katıl
Trend Haberler

Niğde’de Eski Hükümlü aldığı hibe ile kendi işini kurdu

Niğde’de 4 mahallede iftar yemeği verilecek

Niğde’de Ramazan Pide Fiyatları Belirlendi

Doğa Koleji Niğde'de Zahid Bağdır Yönetiminde Kuruluyor