EĞİTİM

Şehit Efe Osman Apaydın lisesine mezuniyet sevinci

Şehit Efe Osman Apaydın Anadolu Lisesi 2023- 2024 eğitim öğretim sezonu 12.sınıf öğrencileri için coşkulu bir mezuniyet töreni düzenledi.

Abone Ol

Şehit Efe Osman Apaydın Anadolu Lisesi 2023- 2024 eğitim öğretim sezonu 12.sınıf öğrencileri için coşkulu bir mezuniyet töreni düzenledi. 150 öğrenci mezun eden Şehit Efe Osman Apaydın Anadolu Lisesinde mezunlar keplerini atarak eğlendiler.

Mezuniyet töreninde öğrencilere seslenen Şehit Efe Osman Apaydın Anadolu Lisesi okul müdürü Yakup Evlice; “ Sizleri çok seviyoruz ve hepinizi çok özleyeceğiz. Çok anılar biriktirdik, büyüdünüz ve büyüdük ama artık ayrılık vakti geldi. Hayatınızın bir sonraki aşamasında da çok başarılı olacağına inanıyoruz. Gençler çok daha fazla çalışmalısınız, yapay zekânın hayatımıza girmesiyle bizim yapabildiğimiz pek çok mesleği yapabileceğini sakın unutmayın. Yetkinliklerinize odaklanacak ve buna göre hareket edeceksiniz. Tek yapmanız gereken algınızı açık tutmak ve yeniliklere ayak uydurmak. Sizler yeni hikâyeler yazacaksınız. Yolunuz bilimin yolu olsun" dedi.