Zabıtalardan Vali Çelik’te 198. yıl ziyareti Zabıtalardan Vali Çelik’te 198. yıl ziyareti

Niğde Valisi Cahit Çelik ve beraberindeki protokol üyeleri Şehit Er Ayhan Karagöz’ün annesini evinde ziyaret ederek, şehit aileleri için başlatılan sağlık kontrolleri hakkında bilgilendirmelerde bulundular.

Niğde Valisi Cahit Çelik beraberinde Niğde İl Emniyet Müdürü Yılmaz Delen, İl Jandarma Komutanı J. Albay Gürol Okyar, Niğde İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Bahadır Karaca ve Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Doğan ile birlikte Şehit Er Ayhan Karagöz’ün annesi Cemile Karagözü evinde ziyaret etti. 

Niğde Valisi Cahit Çelik, ziyarette şehit ailelerine yönelik sağlık hizmetleri projesi kapsamında sağlık kontrolleri hakkında bilgi aldı. Vali Çelik, şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkmak ve ailelerimizin yanında olmak en büyük görevimizdir dedi. 

Vatan toprakları üzerinde huzur ve güvenin temini için görevleri sırasında canlarını feda eden şehitlerin hiçbir zaman unutulmayacağını, Şehitlerin haklarının ödenmeyeceğini belirten Vali Çelik, "Vatanını, milletini, bayrağını korumak için canlarını veren, peygamberlikten sonra gelen en yüce mertebelerden birine erişen şehitlerimizin bizlere bıraktığı en değerli emanetler aileleri. Şehitlerimizin emaneti olan sizlere sahip çıkmak bizim en önemli görevimizdir." dedi.

457473426 810723731248085 4365076488051301827 N

Editör: Selim GÖKEL