GÜNCEL

Yeniden Refah Partisi Olağan Divan toplantısı gerçekleştirildi

Yeniden Refah Partisi (YRP) Niğde İl Başkanlığı tarafından her ay yapılan Divan Toplantısı geçtiğimiz gün gerçekleştirildi.

Abone Ol

Genel ve yerel seçimlerle ilgili değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda konuşan YRP Niğde İl Başkanı Taner Gümüş, "Dünyanın başına gelmiş en büyük mikrop siyonizmdir. Bu mikrop siyonizmle 55 yıldır mücadele veren hareketin adı 'Milli Görüş Hareketi'dir. Rahmetli Erbakan hocamızdan bu yana Milli Görüş Hareketi devam etmektedir. 2023 genel seçimlerinde almış olduğumuz yüzde 3'lük oy dilimini, 2024 yerel seçimlerinde yüzde 7'lik dilime ulaştırdık Allah'a hamd olsun. Bu neyi gösteriyor; artık milletimiz 1997 yılında rahmetli hocamızın başbakanlık yaptığı, bolluk ve bereketin yaşandığı döneme özlem duyuyor. Yeni ekonomik paketin yeniden gelmesini isteyen milletimiz bu seçimlerde Milli Görüş Hareketi'nin yeniden iktidar olmasını istiyor. Halkımızın göstermiş olduğu bu teveccüh bizleri oldukça memnun etmiştir. İnşallah Yeniden Refah Partisi iktidar olacaktır." dedi.

UĞURLU: HER GÜN DEĞERİ ARTAN TEK LİDER RAHMETLİ ERBAKAN HOCAMIZ
YRP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Uğurlu toplantıda yaptığı konuşmasında, "İl başkanımızla yaptığımız esnaf ziyaretlerinde gördüm ki, il başkanımız tanınıyor. Bu çok değerli arkadaşlar. Niğde'de canlı bir teşkilatımız var. Tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Bu noktadan itibaren yeniden bismillah diyoruz arkadaşlar.  Rahmetli Erbakan hocamız, hükümet kurarken, seçime girerken, bakanlar kurulu oluştururken bir yerlerden icazet almadı. Kendi başına sağlam dostlarıyla partisini kurdu. Anadolu’nun bağrından çıkmış milli bir insandı. Vefatından sonra her gün değeri artan tek lider rahmetli Erbakan hocamız. Onun yolundan da çok şükür Dr. Fatih Erbakan kardeşimiz yürümektedir. Bizler de bu davaya tuğla koymak için canla başla çalışıyoruz." dedi.
Konuşmaların ardından Divan Toplantısı basına kapalı olarak devam ederek tamamlandı. Divan Toplantısına Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Uğurlu, Ali Veral ve Niğde İl Sorumlusu Buhari Müslim Yetik misafir olarak katıldı.(