Anadolu Odaları Platform Toplantısı, Niğde Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası’nın ev sahipliğinde Niğde’de düzenlendi.

Gastronominin Kalbi Niğde’de Atacak Gastronominin Kalbi Niğde’de Atacak

Anadolu Odaları Platform Toplantısı, Niğde Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası’nın ev sahipliğinde Niğde’de düzenlendi. Türkiye genelindeki birçok Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası başkan ve üyelerinin katıldığı toplantıda, mesleki sorunlar, bölgesel ekonomik gelişmeler ve muhasebe alanındaki yenilikler ele alındı. Toplantının açılışında konuşan Niğde Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Halil Demirdilek, Niğde’nin ev sahipliği yapmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Oda başkanı Demirdilek ‘ ‘ 13 Haziran 1989 tarihinde 3568 sayılı meslek yasası ile statüye kavuşan mesleğimizin 35.yılındayız. Üst birliğimiz olan TÜRMOB çatısı altında 77 SMMM ve 8 YMM odası toplam 85 Meslek odası olarak, 130.000 Meslek Mensubu ve yaklaşık 30.000 stajyeri ile kamuya finansman sağlayan, devlet ile Mükellef arasında köprü görevi gören önemli bir meslek örgütüdür. Üst birliğimiz TÜRMOB özellikle kuruluşundan bu yana mesleğin ve meslektaşın gelişiminde, meslektaşı sürekli değişen mevzuatlara hazır hale getirmesinde, vermiş oldukları eğitim ve seminerlerde kamu için önemli bir hizmet vermektedir.’ ‘ Açıklamalarında bulundu. Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Halil Demirdilek. Bu tür toplantıların mesleki dayanışmayı güçlendirdiğini vurguladı. Ayrıca muhasebe ve mali müşavirlik mesleğinin bölgesel kalkınmadaki önemine de dikkat çekti. Anadolu Odaları Platform Toplantısı, Niğde Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası’nın başarılı ev sahipliği ile tamamlanırken, mesleğin gelişimi ve yerel ekonomilerin kalkınmasına yönelik önemli adımlar atılmasına zemin hazırladı.

Editör: Selim GÖKEL