AK Parti Niğde İl Başkanı Mustafa Özdemir Kongre Süreci ile alakalı yaptığı basın açıklamasında, Delege seçimlerinin geçtiğimiz günlerde tamamlandığını, belde, ilçe ve il kongre süreçlerinin başladığını bildirdi.

 Ekim ayı içinde Çamardı, Ulukışla, Çiftlik ve Altunhisar İlçelerinin, Kasım ayı içinde Merkez İlçe ve Bor İlçe Kongrelerinin yapılacağını belirten Özdemir, belde ve ilçe kongreleri sonrasında İl Kongreleri sürecinin Türkiye geneli başlayacağını bildirdi.

Özdemir; ‘’ Partimizin tüzüğü gereği delege seçimlerimizi üyelerimizin oy kullanımı ile gerçekleştirdik. İlçe kongrelerimizi Genel Merkezden katılacak yetkililer koordinatörlüğünde gerçekleştireceğiz.

Kongreler, tazeliğin, değişimin, dönüşümün ve yeni hamlelerin tartışıldığı, karara bağlandığı zamanlardır. İlk günkü aşk ve aynı heyecanı hep taze tutan kadrolarımız ile kongrelerimizi yapacağız. Eş zamanlı olarak Kadın ve Gençlik Kollarımızın kongrelerini tamamlayarak dinamik bir kadro ile çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Kaybedecek bir saniyemiz bile yok. Çünkü AK Parti kurulduğu günden bu yana köklü bir davaya inanmışların hareketidir. Bu dava, kendi nefsini değil, idealleri önemsemeyi öne almış bir harekettir. Liderimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, üyelerimizden köy ve mahalle temsilcilerimize, belediye başkanlarımızdan, teşkilatımızın tüm kademelerine ve Milletvekilimize kadar hepimiz şehrimiz ve ülkemiz için hizmet etmeye devam edeceğiz. Kongrelerimizin şimdiden teşkilatlarımıza ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.

Özbek: Bir an evvel ateşkes ilan edilmeli Özbek: Bir an evvel ateşkes ilan edilmeli

Editör: Selim GÖKEL