Yapılan bağışla ilgili Hastane Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Yakup Çetinkaya cihazları yerinde inceleyerek, “Niğde Eğitim ve Araştırma Hastanemiz Göz Polikliniklerinde kullanılmak üzere tıbbı cihat ve büro meşrufatı hastanemize Calmio Süt A.Ş tarafından bağışlandı.
Bağışlanan cihaz ve büro malzemeleri, 2 adet mikroskop, biyomikroskop (yarık lamba) masaüstü motorize sehpa dahil, 2 adet projektör, chart projektör (göz eşeli chart), 4 adet masaüstü bilgisayar, 12 adet sandalye, 2 adet masa, etajer, üçlü keson ve dolap hastanemize bağışlandı.
Hayırseverimize hastanemize göstermiş oldukları destek ve hassasiyetten dolayı teşekkür ederiz” dedi.
Calmio Süt’ten hastaneye anlamlı bağış
Niğde Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne Calmio Süt A.Ş. tarafından göz ünitelerinde kullanılmak üzere Merhum Tuğrul Kendirli adına malzeme ve cihaz bağışı yapıldı.
Yorumlar (1)
Niğde'de İçme Suyu İhtiyacınızı Nasıl Gideriyorsunuz?
Ankete Katıl
Trend Haberler
Niğde ve Bor'u Üzen İki Genç Ölümü
Cumali İnce 3 yıl soru önergesi vermedi, şimdi bir günde 2 ayrı bakana soru önergesi verdi.
Vali Akmeşe Devreye Girdi Promosyon Tutarı Artırıldı
Erkek Berber ve Kuaförlerinin 2026 Yılı Fiyat Tarifesi Açıklandı




