Niğde'de meslek liselerine ilgi artıyor Niğde'de meslek liselerine ilgi artıyor

ĞfgğfgğfğfOğıoğıoğoğıoğĞgıgğıgğıgğıggEueuieuieEğitim Bir Sen Niğde Şube Başkanı Hasan Orhan, Niğde'de yeni atanan ve yeniden göreve başlayan okul yöneticilerini ziyaret ederek başarılar diledi. Orhan, bu ziyaretlerde misafirperverliklerinden dolayı idarecilere teşekkür etti.

Eğitim Bir Sen Niğde Şube Başkanı Hasan Orhan, Niğde'deki okullarda yeni atanan ve yeniden göreve başlayan idareciler için hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında, Niğde Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü ve aynı zamanda Şube Başkan Yardımcısı Abdulkadir Küçük, Niğde Yunus Emre Anadolu Lisesi Müdürü Abdullah Taşpınar, Cumhuriyet Anadolu Lisesi Müdürü Özcan Bayır, Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Esra Uslu, Hazım Tepeyran İlkokulu Müdürü Mehmet Aykut Berrak, Niğde Gazi Ortaokulu Müdürü Muhammed Sami Alboğa, Sakarya Ortaokulu Müdür Yardımcısı Ekrem Bozbuğa ve diğer idarecilerle bir araya geldi.

Orhan, idarecilere görevlerinde başarılar dileyerek, misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti. Ziyaret ettiği idarecilere, yaptıkları çalışmalarda kolaylıklar dileyen Orhan, Eğitim Bir Sen olarak her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

Editör: Selim GÖKEL