Millî Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan 2025 Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sonuçlarına göre, tüm soruları doğru yanıtlayarak 500 tam puanla Türkiye birincisi olan üç Niğdeli öğrenci, Valilik makamında ağırlandı.
Şehit Varol Tosun Ortaokulu’ndan Zeynep Yılmaz, Abdülhamit Han Ortaokulu’ndan Kerem Andaç ve Atatürk Ortaokulu’ndan Sevde Tuğba Kılınç, aileleriyle birlikte Niğde Valisi Cahit Çelik tarafından kabul edildi.
Vali Çelik, üstün başarı göstererek Niğde’yi gururlandıran öğrencileri tebrik ederek, bu başarıda emeği geçen aileleri ve öğretmenleri de kutladı. Öğrencilerle yakından ilgilenen ve sohbet eden Vali Çelik, “Geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızın bu büyük başarısı hepimiz için umut ve ilham kaynağıdır. Başarılarının daim olmasını temenni ediyorum.” dedi.
Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.
LGS Türkiye Birincilerini Vali Cahit Çelik Ödüllendirdi
Niğde Valisi Cahit Çelik LGS'de Türkiye birincisi olan öğrenci ve velilerini ağırladı.
Yorumlar
Niğde'de İçme Suyu İhtiyacınızı Nasıl Gideriyorsunuz?
Ankete Katıl
Trend Haberler

Patates Çiftçisi Eylemde...

Fatih Altaylı Niğde'deki "DEM" Hassasiyetli O Köyü ve Tutumunu Merak Ediyor

Altunhisar’da Yılların Sorunu Çözülüyor

Fabrikalar satılıyor, şirketler kapanıyor