Yaklaşık bir yıllık milletvekilliği sürecinde, alışılagelmiş rutin siyasetin dışına çıkarak temaslarını birebir ve samimiyetle sürdüren Ak Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, Çamardı gezisinde de ilgiyle karşılandı.

"SÖZÜMÜZÜ TUTTUK"

Ziyaretlerine, Çamardı İlçesindeki doğalgaz hattı imalat sürecini başlatan programla giriş yapan Milletvekili Cevahir Uzkurt, Ulukışla ve Çiftlik ilçelerinin ardından Çamardı ilçesinde de doğalgazın faaliyete geçeceğini, sonraki durağın ise Altunhisar olacağını dile getirdi.

Niğde Milletvekili Uzkurt, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar'ın desteklerinin sonucu olarak, Niğde'de doğalgazın olmadığı ilçenin kalmayacağını belirtti. Milletvekili Cevahir Uzkurt yaptığı açıklamada, 'Sözümüzü tuttuk, Niğde için başlatılan doğalgaz atağının ardından, Çamardı da doğalgaza kavuşuyor. Niğde'de doğalgazın olmadığı ilçe kalmayacak' dedi.

Çamardı ilçesinde toplu sünnet töreni düzenlendi Çamardı ilçesinde toplu sünnet töreni düzenlendi

TEMASLAR BİREBİR SÜRÜYOR

Çamardı İlçesi ziyaretlerine, Celaller, Kavaklıgöl, Çardacık, Bekçili, Üskül (Yeniköy), Mahmatlı, Yelatan, Beyazkışlakçı köyleriyle devam eden Ak Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, günün ilk saatlerinden gece yarısına kadar sürdürdüğü çalışmalarında kendilerine yakın ilgi ve alaka gösteren ilçe ve köy sakinlerine teşekkür etti.

Uzkurt, Celaller, Çardacık, Bekçili, Üskül (Yeniköy), Mahmatlı, Yelatan ve Beyazkışlakçı köylerinde vatandaşların sorun ve taleplerini de dinledi.

"TARLADA İZİMİZ, HARMANDA YÜZÜMÜZ OLSUN"

Aynı gün gerçekleşen ziyaretlerinde, Celaller ve Çardacık köyleri arasındaki asfalt çalışmasını da yerinde inceleyen Uzkurt, Kavaklıgöl köyünde kiraz hasadına da katıldı.

Türkiye’de kiraz üretiminde 7’nci olan ve Avrupa'dan Uzak Doğu'ya kiraz ihraç eden ilimizin elde ettiği başarıların çiftçillerin çabasıyla olduğunu kaydeden Milletvekili Cevahir Uzkurt, 'Tarlada izimiz, harmanda yüzümüz olsun' sözleriyle kiraz hasadın da yerini aldı.

Editör: Selim GÖKEL