Ak Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt’un çabalarıyla ayrılan ödenekle tamir ve tadilat işlemleri tamamlanan okul, yeni dönemde polis yetiştirmeye devam edecek.

Niğde Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM), yaşanan büyük depremler sonucunda zarar görmesi ve öğrenci alımlarına ara verilmesinin ardından, 2025 yılı itibarıyla tekrar öğrenci kabul etmeye hazırlanıyor. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın destekleri ve Ak Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt’un çabalarıyla ayrılan ödenekle tamir ve tadilat işlemleri tamamlanan okul, yeni dönemde polis yetiştirmeye devam edecek.

AK Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, okulun yeniden faaliyete geçmesinin Niğde için hayırlı olmasını diledi. Uzkurt, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Niğde Valisi Cahit Çelik'e teşekkürlerini iletti.

Üniversitede TÜBİTAK ve NÖHÜ-BAP Projeleri Bilgilendirme Paneli Üniversitede TÜBİTAK ve NÖHÜ-BAP Projeleri Bilgilendirme Paneli

Uzkurt'un paylaşımında, "Asrın felaketi depremlerde hasar alan ve öğrenci alımına ara veren Niğde Polis Meslek Eğitim Merkezi yeniden faaliyete giriyor. İl Özel İdaremizin ihale sürecinden sonra onarılan okulumuz, Niğde'mize ve ülkemize değerli polisler yetiştirmeye devam edecektir," ifadelerine yer verildi.

Editör: Selim GÖKEL