Niğde Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Halil Demirdilek, Niğde’de 30 Eylül 2024'te 49. Anadolu Odaları Platformu Toplantısı’na ev sahipliği yapağını ve etkinliğe 16 farklı ilden Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlerin katılacağını açıkladı.

Niğde Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (NSMMO) tarafından organize edilen 49. Anadolu Odaları Platformu Toplantısı 30 Eylül Pazartesi günü Grant Otel'de gerçekleşecek. Toplantıya 16 farklı ilden muhasebeciler katılım sağlayacak.

Belde Belediye Başkanlarından Ankara çıkarması Belde Belediye Başkanlarından Ankara çıkarması

Niğde Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Halil Demirdilek, toplantının detaylarını paylaşarak, Aksaray, Erzurum, Kayseri, Nevşehir, Ankara, Eskişehir, Kırıkkale, Erzincan, Bilecik, Kırşehir, Sivas, Çankırı, Karaman, Konya ve Yozgat'tan da katılım olacağını belirtti.

Etkinlikte muhasebe ve mali müşavirlik sektöründeki yenilikler, gelişmeler ve mesleki sorunlar değerlendirilecek. Başkan Demirdilek, bu tür toplantıların mesleki dayanışmayı güçlendirdiğini ve bilgi paylaşımını artırdığını ifade ederek, tüm katılımcılara verimli bir toplantı diledi.

Editör: Selim GÖKEL