İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Aralarında Niğde’nin de bulunduğu 20 ilde 1 hafta içinde Kaçak/Sahte Alkol Üretimi yapan şahıslara yönelik düzenlenen "ÇENGEL-7" operasyonlarında 3 Bin 626 Litre Kaçak/Sahte Alkol ele geçirildiğini belirtti.

İçişleri Bakanı Yerlikaya; 26 ilde son 1 hafta içinde Kaçak/Sahte Alkol Üretimi yapan şahıslara yönelik düzenlenen "ÇENGEL-7" operasyonlarında 3 Bin 626 Litre Kaçak/Sahte Alkol ele geçirildiğini açıkladı. 

Kaçak/Sahte Alkol Üretimi yaptığı tespit edilen 50 şüpheli yakalandı! 

Niğde’de DEAŞ terör operasyonu Niğde’de DEAŞ terör operasyonu

Vatandaşların can güvenliği ve sağlığı için alkol kaçakçılarına ve sahte alkol üretimi yapanlara karşı da operasyonların kararlılıkla devam edecek! '' ifadelerinde bulunan Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ayrıca şu ifadelere yer verdi; Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı koordinesinde; İl Emniyet Müdürlükleri ve İl Jandarma Komutanlıkları KOM Şube Müdürlüklerince yapılan çalışmalar sonucu; Antalya, Muğla, Ankara, Denizli, Amasya, Aydın, İstanbul, Edirne, Eskişehir, Manisa, Kars, Trabzon, Mersin, İzmir, Gaziantep, Balıkesir, Ağrı, Isparta, Bayburt, Bartın, Uşak, Erzincan, Niğde, Sivas, Kırıkkale ve Şırnak’ta Kaçak/Sahte İçki Üreten şahıslara yönelik “ÇENGEL-7” operasyonları gerçekleştirildi. Operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi ve Kahraman Jandarmamızı tebrik ediyorum. Allah Ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle '' ifadelerinde bulundu.

Editör: Selim GÖKEL