Niğde Kahveciler Odası Başkanı Kadir Yenel, Ramazan ayında Niğde’deki kahvehane ve kıraathanelerin sahura kadar hizmet vereceğini açıkladı. Yenel, işletmelerin gerekli tüm izinlerinin alındığını belirterek, Ramazan süresince halkın ihtiyaçlarının kesintisiz karşılanacağını ifade etti.

Başkan Yenel, açıklamasında, "Ramazan ayında hizmet veren kahvehane ve kıraathanelerimiz, sabah sahur saatlerine kadar açık olacak. Gerekli tüm yasal izinleri aldık ve bu düzenlemelerle hem işletmelerimizin hem de müşterilerimizin haklarını korumayı hedefliyoruz." dedi.

Damla Gönüllülük Hareketi Kapsamında 40 Genç Niğde’de Buluştu
Damla Gönüllülük Hareketi Kapsamında 40 Genç Niğde’de Buluştu
İçeriği Görüntüle

Bu düzenleme, Ramazan ayı boyunca Niğde’de sosyal yaşamın ve kültürel etkinliklerin devam etmesi açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. İşletmelerin ilgili izinleri alarak faaliyetlerini sürdürebilmesi, hem ekonomik hem de sosyal açıdan katkı sağlayacak.