Son yılların en yüksek hava sıcaklıklarının yaşandığı Niğde’de, Niğde Belediyesi tarafından revize edilerek hizmete alınan Gebere Barajı, Kent Ormanı ve Mandilimos mesire alanları vatandaşların uğrak noktası oldu.

Hayırsever tarafından bağışlanan Mobil aşevi aracı hizmete girdi Hayırsever tarafından bağışlanan Mobil aşevi aracı hizmete girdi

Niğde Belediyesi tarafından düzenlenerek hizmete sunulan vatandaşların büyük ilgi gösterdiği alınan Gebere Barajı, Kent Ormanı ve Mandilimos mesire alanları özellikle hafta sonlarında Niğdelilerin büyük ilgisini çekerken, vatandaşlar oksijen deposu konumunda yer alan piknik alanlarında aileleriyle birlikte bir taraftan piknik yaparken, diğer yandan spor ve eğlence aktivitelerini de yapabiliyorlar.

Yeşillikler içinde gezintiye çıkmak, doğayı hissetmek ve yürüyüş yapmak için ideal bir ortam sunan Gebere Barajı Mesire alanı Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir’in talimatları doğrultusunda açık otopark, cafe, satış büfesi, piknik alanları, ATV parkuru vb. etkinlikler planlanarak hayata geçirilmişti.

Gebere Barajı Mesire alanın yanında Niğdelilerin en çok tercih ettiği Kent Ormanı ve Mandilimos mesire alanları da vatandaşların büyük beğenisini kazanıyor.

451924061 1030948639032941 6681801220803746160 N

Editör: Selim GÖKEL