Başhekim’den Organ Bağışı Çağrısı: “Her Bağış Yeni Bir Hayat! Başhekim’den Organ Bağışı Çağrısı: “Her Bağış Yeni Bir Hayat!

Niğde İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Bahadır Karaca, Sağlık Müdürlüğü idarecileri ile birlikte Ulukışla ve Çiftlik İlçe Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu. İlçe Hastanelerinde tedavi gören hastaları da ziyaret eden İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Bahadır Karaca geçmiş olsun dileklerini iletti.

Sağlık İl Müdürü Uzm. Dr. Karaca, sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi. Çalışanlarla istişarelerde bulunan Karaca, Hastanede yürütülen çalışmalar ve sunulan sağlık hizmetlerinin güncel durumu hakkında bilgi aldı. Ayrıca, sağlık çalışanlarının istek ve önerilerini dinleyerek, karşılaştıkları sorunları ve çözüm önerilerini değerlendirdi.

Ulukışla ve Çiftlik ilçe Devlet Hastanesi’nde bir inceleme gerçekleştirdi. Hastane Başhekimi ile birlikte poliklinikleri dolaşarak, sağlık çalışanlarıyla görüştü. Hastanede tedavi gören hasta ve yakınlarıyla da sohbet eden Karaca, geçmiş olsun dileklerini iletti ve onların sağlık hizmetleriyle ilgili görüşlerini dinledi.

Ziyaretleri sırasında sağlık çalışanlarının özverili çalışmalarını takdir eden Karaca, onların fedakarlıkları sayesinde sağlık hizmetlerinin kaliteli bir şekilde sunulduğunu vurguladı. Sağlık personelinin motivasyonunu artırmak amacıyla, dile getirilen ihtiyaçların ve önerilerin dikkate alınacağını belirtti.

Editör: Selim GÖKEL