NİĞDE BELEDİYESİ’NDEN MUHTEŞEM BİR ETKİNLİK DAHA

Hayata geçirdiği sosyal, kültürel etkinlikler ve önemli projelerle ülke genelinde adından söz ettiren Niğde Belediyesi, yarın muhteşem bir etkinliğe daha imza atıyor. Türk dünyası ülkeleri arasında birlik ve beraberlik duygularının pekiştirilmesi ve ortak kültürleri yaşayan toplulukların kaynaştırılması amacıyla, düzenlenecek olan Uluslararası Niğde Türk Dünyası Şöleni, Niğde Belediyesi Kültür Merkezi’nde saat 19.30’da başlayacak.

Niğde Belediyesi, kentte ilk kez düzenlenecek etkinliği Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı’nın (TÜRKSOY) yanı sıra, Azerbaycan, Kırgızistan, Kazakistan ve Özbekistan Büyükelçilikleri ile birlikte organize edecek.

DANSÇILAR VE SANATÇILAR TOPLULUĞU

Sema Halk Dansları Topluluğu (Azerbaycan), Şamşi Kaldayakov Devlet Filarmonisi Sanatçıları (Kazakistan), Exclusive Dans Topluluğu (Kırgızistan), Taşkent Devlet Filarmonisi Sanatçıları (Özbekistan) ve Şagdi Halk Dansları Topluluğu (Kabardin- Balkar, R.F.) tarafından sunulacak muhteşem gösteri ve konserler, geceye renk katacak.

Altunhisar’da işlenmeyen tarım arazileri tarımsal üretime kazandırılacak Altunhisar’da işlenmeyen tarım arazileri tarımsal üretime kazandırılacak

BAŞKAN ÖZDEMİR’DEN ŞÖLENE DAVET

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Niğde Belediyesi Kültür Merkezi’nde 31 Temmuz Çarşamba günü saat 19.30’da başlayacak olan etkinliklere tüm vatandaşları davet etti.