Ak Parti Niğde Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Sanayi ve Teknoloji Komisyonu Sözcüsü Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, Türkiye’nin en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan TEKNOFEST 2024’te gençlerle bir araya geldi. Adana’da düzenlenen festivalde, Milletvekili Uzkurt, gençlerin teknoloji ve inovasyon alanında geliştirdikleri projeleri yakından inceledi.

Niğde’de “Filistin için harekete geç mitingi’ düzenlendi Niğde’de “Filistin için harekete geç mitingi’ düzenlendi


TEKNOFEST standlarını ziyaret eden Uzkurt, KOSGEB Başkanı Ahmet Serdar İbrahimcioğlu, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Orhan Aydın, GSB Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Enes Efendioğlu ve TEI Genel Müdürü Prof. Dr. Mahmut Faruk Akşit gibi önemli isimlerle bir araya geldi. Milletvekili Uzkurt, gençlerin dünya çapında ses getirecek projelerini değerlendirirken, bu projelerin Türkiye’nin teknolojik gelişimine büyük katkı sağlayacağını ifade etti.


Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, TEKNOFEST 2024’teki temaslarında, gençlerin inovasyon alanındaki başarılarına övgüde bulunarak, Türkiye’nin geleceğine yön veren projelere verilen desteğin devam edeceğini belirtti. “Bu gurur hepimizin” diyen Uzkurt, gençlerin azmi ve başarılarının ülkenin teknoloji vizyonunu ileri taşıyacağını vurguladı.


Etkinlik sırasında dikkat çeken bir an da, Prof. Dr. Uzkurt’un, ünlü milli sporcu Yusuf Dikeç’e özgü “zafer pozu”nu vererek gençlere motivasyon kaynağı olmasıydı. Uzkurt’un bu sembolik pozu, festivale damgasını vurdu ve gençler tarafından büyük beğeni topladı.


TEKNOFEST 2024, Türkiye’nin teknoloji ve inovasyon alanındaki atılımlarını gözler önüne sererken, Ak Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt’un bu önemli organizasyona katılımı, gençlere ve teknoloji projelerine olan desteğin altını bir kez daha çizdi.

Editör: Selim GÖKEL