Niğde Valisi Cahit Çelik, 2024-2025 eğitim-öğretim dönemi öncesinde Ömer Halisdemir Üniversitesi Kampüsü içerisinde yer alan Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı  Sultan 2. Kılıçarslan Yurdu ve Ömer Halisdemir Yurdunu ziyaret ederek, KYK öğrenci yurtlarında sürdürülen hazırlık çalışmalarını inceledi.

Şehit aileleri motivasyon kampında bir araya geldi Şehit aileleri motivasyon kampında bir araya geldi

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinde 2024-2025 Eğitim öğretime başlayacak gençlerin barınacağı öğrenci yurtlarını tek tek gezerek incelemelerde bulunan Vali Çelik, yurtların hazır hale getirilmesi için çalışmaların titizlikle yerine getirilmesini istedi.

Vali Çelik, yurt binalarında yürütülen tüm hazırlıkların tamamlanması ve güvenli bir barınma ortamının sağlanması konusunda sorumlu kurum amirlerine talimat verdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığımıza bağlı KYK yurtlarımız beş yıldızlı otel konforunda öğrencilerimize aile ortamı sunmaktadır. 24 saat sıcak su ve ücretsiz internet ile öğrencilerimiz kendi evindeki konforla eğitim hayatlarına devam etme imkanı bulacaklardır. Öğrencilerimiz için sabah kahvaltısı ve akşam yemeği devletimiz tarafından verilmekte olup, günün her saati güvenli, huzurlu barınmaları sağlanmaktadır. Ülkemizin yükselen değeri ilimizin gözbebeği Ömer Halisdemir Üniversitemizi tercih eden ailelerinin bizlere en değerli emaneti olan siz değerli gençlerimiz için evlerinizden uzakta devam edeceğiniz yükseköğrenim hayatınız boyunca aile sıcaklığında, güvenli, modern ve son teknoloji ile donatılmış Gençlik Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumuna bağlı kız ve erkek yurtlarımızda ağırlanacak. Ömer Halisdemir Üniversitesinde eğitim görecek öğrencilere yüksek konforda barınma imkanı sunacak KYK’ya bağlı öğrenci yurdumuzda tüm hazırlıklar tamamlanarak, gençlerimizi bekliyor.

Editör: Selim GÖKEL