Saadet Partisi Bor İlçe Başkanı Muhammed Mücahit Binici ülke gündemi ile ilgili bir basın açıklaması yaptı.

Saadet Partisi Bor İlçe Başkanı Binici açıklamasında ; "Öncelikle üzerinde Yaşadığımız bu vatan topraklarini toprak yapan; kanlarıyla,canlarıyla bizlere emanet eden aziz Şehitlerimizi saygıyla anıyorum. 
Her karışında bir tarih barındıran, ecdadın izlerini tasiyan asırlardır evimiz anadolumuz. Kimsenin şahsi malı olmadı, olmayacak. 
Hele de eline yetki alınca babasının çiftliği gibi kullanma yetkisini de kendisinde görmeyecektir. 
Bu aziz millet kime ne zaman dur diyeceğini iyi bilir.
Kıymetli hemsehrilerim;
Bugün üzerinde yaşadığımız coğrafyaya kan ve gözyaşı tohumları ekmeye çalışan tüm güçlerinde karşısında olmaya devam edeceğiz. Tıpkı yola çıktığımız 1969dan beri yaptığımız gibi.
Yıllardır yetkiyi alarak, hem geleceğimizi, hemde üzerinde yaşadığımız topraklarımızı elimizden almaya çalışan bu sözde güçler, yetki verdiğimiz yöneticileri de kullanarak, tarihe bizi kötü izlerle işlemek istiyorlar. 
Bugün Akparti hükümeti ve tek adam rejiminin lideri sayın cumhurbaşkanımızin, bilerek veya bilmeyerek yaptığı gibi. 
Çevremizdeki komşumuz olan tüm ülkelerde öncelikle istikrar bozuldu. Ülkeler parçalandı ve tarumar edildi. Hemde bizim ulkemizin eliyle.
Irak'ta; Türkiye'den kalkan ucaklar  binlerce insanı katletti.
Libya'da İzmir'den kalkan uçaklar binlerce insanı katletti. 
Suriye de yanlış politikalarımız yüzünden hem 100binlerce insan yerinden edildi hemde desteklerimizle kardeş kardeşi katletti. 

Bugünde; yıllarca dava olarak gördüğümüz ilk Kıblemiz  Mescidi aksayi içinde barındıran Filistin'de,
Lanetli bir topluluk dindaslarimizi, kadın, çocuk demeden katletmeye devam ediyor. Sadece filistinle kalmayıp, Suriye ve Lübnani da dahil ederek etrafa saldırmaya devam ediyor. Biliyoruz ki; Anadolumuzun bir kısmınıda içine alan, kendilerince vadedilmiş toprak olarak gören bu lanetli kavim, ülkemize de saldıracak. Hemde ABD ve Avrupa ülkelerinin desteğiyle. Bu alçakça planları yıllardır Milli görüş olarak anlatmamiza rağmen, mevcut hükümet ve yöneticiler Lanetli Kavimle dostluk şarkıları söylemeye devam etmiştir. 
Yetmezmiş gibi bugünde bu lanetli topluluğa halen araçlarına yakıt, evlerine elektrik, sofralarına yemek ve namlularına barut vermeye devam etmektedir. 

Kıymetli hemsehrilerim;
Bu kadar önemli bir dönemde,
Güvenliğin en üst seviyeye çıkması gerekirken ve hükümet tarafından artık hedefin Türkiyemiz olduğunu dillendirirken ortaya tek bir soru sormak kalıyor.
"Bu ne Perhiz, bu ne Lahana Turşusu."
Açık açık Aklımızla alay ediyorlar. 
Sürekli gündem değiştirerek gerçek gündemlerimizden uzak tutuyorlar. 
Bugüne kadar milletimizi kutuplastirarak ve paramızı çarçur ederek Ülkeyi getirdikleri Hal ortadadir. 
Ekonomiden - Dış siyasete, eğitimden- milli savunamaya kadar geldiğimiz hal ortadadır. 
Devletin Dini Adalet olmaliyken, dini kullanarak içini bosaltip, Adalet saraylari yaparken hak aramaktan korkan bir toplum haline getirildik. Derdimiz çok...
İnanın tekrar ülkemizi Ayağa kaldırabilir ve Mutlu bir Türkiye,
Yeniden Büyük Türkiye ve hatta Yeni bir Dünyayı kurmayi hedef alarak en kısa sürede toparlanabiliriz. 
Bugüne kadar başkalarına yaptığını  iddia ettikleri ne varsa yaşattılar. Kurtulabiliriz. Güzel günlere hep beraber ulaşabiliriz. 
Saadetle inşallah. " dedi. 

Milletvekili Uzkurt, Gençlerle Aladağlar’da Kamp Yaptı Milletvekili Uzkurt, Gençlerle Aladağlar’da Kamp Yaptı

Editör: Selim GÖKEL