Çorum İlinde yaklaşık iki ay önce Başöğretmen Atatürk İmam Hatip Ortaokulu Müdürünü iki mülteci ellerinde zincirlerle okul içinde darp edilmişti. Bu olay hem Çorum'da hemde eğitim camiasında infiale yol açarken olayın üzeri adeta kapatıldı. Üstelik Emniyet Müdürlüğü ekipleri bu iki zanlı mülteciyi bir türlü yakalayamadılar. 

"HELÂLLİK İSTEYEN MÜDÜR"

İki aile arasında çıkan kavgada 1 kişi öldü 1 kişi yaraladı İki aile arasında çıkan kavgada 1 kişi öldü 1 kişi yaraladı

Çorum Valisi Zülkif Dağlı, İl Jandarma Komutanı Albay Naim Çetinkaya ve Çorum Emniyet Müdürü Arif Pehlivan'ın da olduğu Çorum'un asayişi ile ilgili dün bir basın toplantısı yaptılar. Çorum Emniyet Müdürü Arif Pehlivan Niğdelilere yabancı değil. Niğde'de bir dönem Asayiş Şube Müdürlüğü ardından da o dönemde  Niğde'de çok önemli soruşturmaları  yürüten!  KOM,  Organize Suçlar Şube Müdürlüğü yaptı. İlimizden şark görevi için ayrılırken de "Helâllik!" istemişti.  Haberimiz aşağıda. 

Eski KOM Şube Müdürü Arif Pehlivan helâllik istedi! Eski KOM Şube Müdürü Arif Pehlivan helâllik istedi!

Toplantıda bir gazeteci  okul müdürünü darp eden mültecilerin yakalanıp yakalanmadığını sordu. Vali Zülkif  Dağlı ise Emniyet Müdürü Arif Pehlivan'a dönerek "Ne oldu" diye sordu. 

Video da izleyin, Müdür Pehlivan ise kafasını öne eğerek " kaçak yollardan yurt dışına çıktılar o şahıslar" dedi. 

Valinin bu cevap üzerine sözleri ise traji komik " Onlar kaçak yollarla yurt dışına çıktı bir daha girmesi mümkün  değil yani" dedi. 

...

Şerafettin ÇOPUR haberidir

Editör: Selim GÖKEL