Niğde’de DEAŞ terör operasyonu Niğde’de DEAŞ terör operasyonu

Niğde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik suçlarla mücadele Şubesi ekipleri tarafından Uyuşturucunun arzı ile mücadele kapsamında Sokak Satıcılarına ve Kullanıcılarına yönelik yürütülen çalışmalarda01-31 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilen operasyonda 56 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Konu ile ilgili olarak Niğde Valiliği tarafından yapılan açıklamada; “ Uyuşturucunun arzı ile mücadele kapsamında Sokak Satıcılarına ve Kullanıcılarına yönelik yürütülen çalışmalarda  İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 01-31 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen operasyonlarda 56 Şüpheli Şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli şahısların ikametlerinde ve üstlerinde yapılan aramalarda; 607,37 Gram Sentetik Kannobinoid Maddesi, 57 Adet Sentetik Ecza Maddesi, 51,06 Gram Metamfetamin Maddesi, 35 Adet Captagon Maddesi, 25,15 Gram Esrar Maddesi, 13 Adet Ecstacy Maddesi, 2,28 Gram Eroin Maddesi, 1 Adet Ruhsatsız Tabanca, 5 Adet Fişek ve 2 Adet Hassas Terazi ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye çıkartılan şüphelilerden 11’i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ayrıca Hakkında Narkotik Suçlardan Yakalama Emri bulunan 2 şahıs yakalanmış, bu şahıslar çıkarıldığı Adli Mercilerce tutuklanarak Cezaevine teslim edilmiştir” denildi.

Editör: Selim GÖKEL