BÖLGEMİZ

Aksaray merkezli Niğde’de uyuşturucu operasyonu

Aksaray merkezli aralarında Niğde’nin de bulunduğu 17 ilde eş zamanlı olarak Suç örgütü ve uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde şüphelilere yönelik gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 159 şüpheli gözaltına alındı.

Abone Ol

Aksaray merkezli aralarında Niğde’nin de bulunduğu 17 ilde  eş zamanlı olarak Suç örgütü ve uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde şüphelilere yönelik gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 159 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, Aralarında Niğde’nin de bulunda Aksaray merkezli 17 ilde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonuna 2 bin 500 polisin katımıyla şafak operasyonu yapıldı. Aksaray Merkezli 17 İlde şafak operasyonun iddialara göre 159 Şüpheli gözaltına alındı. Aksaray merkezli düzenlenen dev uyuşturucu operasyonunda, aralarında Niğde, Nevşehir, Kırşehir ve çevre illerinde de bulunduğu illerde helikopter ve drone destekli baskınlarda yaklaşık 159 kişi gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor. Gerçekleştirilen operasyonda birçok uyuşturucu maddeyle birlikte çok sayıda silah, tüfek ve suç unsuru ele geçirildiği öğrenildi.