İlçe, belde, köy ve mahalle ziyaretlerine devam eden Niğde Valisi Cahit Çelik, Bor İlçesine bağlı Kemerhisar ile Bahçeli beldesini ve merkeze bağlı Orhan beldesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

 Niğde Valisi Cahit Çelik ziyaretleri kapsamında Bor ilçesine bağlı Kemerhisar ve Bahçeli beldelerini ziyaret ederek 31 Mart tarihinde yapılan seçimlerin ardından belediye başkanı seçilen Ramazan Oya ve Ertuğrul Çelenkoğlu’na hayırlı olsun dileklerinde bulundu. 

TYANA KAZI ALANINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

01Dahafazlafoto

Vali Çelik Bor İlçesine bağlı Kemerhisar Beldesine ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Kemerhisar Belediye Başkanı Ramazan Oya’dan Belediye çalışmaları hakkında bilgi alan Niğde Valisi Cahit Çelik, daha sonra Tyana Kazı alanında incelemelerde bulundu. Çalışma ekibine kolaylıklar diledi. 

BAHÇELİ BELEDİYESİNE ZİYARET

Kemerhisar beldesi ziyareti sonrası Bahçeli beldesini geçen Vali Çelik, Bahçeli Belediye Başkanı Ertuğrul Çelenkoğlu’nu makamında ziyaret etti. Vali Çelik, belediye başkanı olarak seçilen Ertuğrul Çelenkoğlu’na hayırlı olsun dileklerinde bulanarak, belde de yapılan ve devam eden projeler hakkında bilgi aldı.

Bahçeli ziyareti sonrası merkeze bağlı Orhanlı Beldesini ziyaret eden Vali Cahit Çelik, belde sakinleri ile bir araya gelerek; vatandaşlar tarafından iletilen sorun, görüş ve talepleri dinledi. Eğitim, sağlık, elektrik, su, tarım gibi konuların görüşüldüğü toplantıda, Vali, sorunların ivedilikle çözülmesi konusunda ilgili kurum müdürlerine talimat verdi.

Niğde kalesindeki saat kulesi asırlardır ayakta duruyor Niğde kalesindeki saat kulesi asırlardır ayakta duruyor

449090989 771081408545651 260751177920830986 N

Editör: Selim GÖKEL