BÖLGEMİZ

Yeşilgölcük Belediye Başkanı Nurettin Yurtsever’den Eğitime Destek

Yeşilgölcük Belediye Başkanı Nurettin Yurtsever, eğitim kurumlarına verdiği değeri bir kez daha kanıtlayarak okula anlamlı bir katkıda bulundu.

Abone Ol

Yeşilgölcük Belediye Başkanı Nurettin Yurtsever, eğitim kurumlarına verdiği değeri bir kez daha kanıtlayarak okula anlamlı bir katkıda bulundu. Başkan Yurtsever’in talimatlarıyla, okulun bahçesinde zemin düzenleme çalışmaları titizlikle tamamlandı. Öğrenciler artık modern, güvenli ve kullanışlı bir bahçede vakit geçirebilecekler.

Yeşilgölcük Şehit Osman Turgut ortaokulu tarafından resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklama şu şekilde; “ Başkan Yurtsever'in duyarlılığı bununla da sınırlı kalmadı. Uzun süredir kullanım dışı olan eski çeşmemizin yerine yepyeni, modern bir çeşme inşa ettirildi. Bu yeni çeşme, öğrencilerimizin su ihtiyacını karşılamanın ötesinde, çevre dostu ve estetik yapısıyla da dikkat çekiyor. Yeşilgölcük Belediyesi'nin bu önemli hizmeti, sadece okulumuza değil, tüm topluma örnek olacak bir nitelikte. Okul yönetimimiz ve öğrencilerimiz, bu anlamlı katkılardan dolayı Belediye Başkanı Nurettin Yurtsever’e şükranlarını sunuyor. Başkanımızın eğitime verdiği destek ve çocuklarımızın daha iyi koşullarda eğitim görmeleri için gösterdiği özveri, geleceğimize yapılan en değerli yatırım olarak görülüyor. Bu güzel hizmet sayesinde, öğrencilerimiz hem daha güvenli bir çevrede oyunlarını oynayacak hem de yeni çeşmeden su ihtiyaçlarını karşılayacaklar. Belediye Başkanımız Nurettin Yurtsever'e tekrar teşekkür ediyor, bu örnek çalışmalarının devamını diliyoruz” denildi.